Představujeme jedny z hlavních výrobních a vývojových programů značky Sirman, které se specializují na výrobu modelových řad nářezových strojů a zařízení pro zpracování masa.
- Manuální nářezové stroje
- Nářezové stroje gravitační
- Nářezové stroje vertikální
- Nářezové stroje gravitační automec
- Nářezové stroje gravitační automatica
- Nářezové stroje gravitační na chleba
- Mlýnky na maso
- Škrabky na brambory
- Softcooker
- Šokové zchlazovače a zmrazovače
- Sterilizátory na nože
Nářezové stroje manuálníRustikální modelová řada nářezových strojů značky SIRMAN je určena pro krájení masa na extra tenké plátky, zejména italské sušené šunky. Nářezové stroje jsou svou konstrukcí určeny do pohledových prodejen delikates a speciálních obchodů specializující se na italské potraviny. |
|
Nářezové stroje gravitačníNářezové stroje s uložením posuvného stolu našikmo. Jsou vyrobeny z potravinářské hliníkové slitiny a nerezu. Kompaktní základna a konstrukce nářezového stroje umožňuje jednoduchou a rychlou obsluhu, kterou je možné ocenit při každodenním používání ale i zejména jednoduchou a rychlou údržbou a čištěním. Modelová řada gravitačních nářezových strojů SIRMAN je standardně vybavena nerezovým nožem s hladkým ostřím o průměru od 195 do 385 mm u vybraných modelů. Je též možné nářezový stroj dodat s teflonovým ostřím a řemínkovým nebo šnekovým pohonem. Nejpopulárnější jsou modely MIRRA, CANOVA, PALLADIO. |
|
Nářezové stroje vertikálníVertikální nářezové stroje jsou svou charakteristikou stejné jako gravitační modelová řada. Zásadním rozdílem je vertikální uložení nerezového nože. Nejčastěji je možné se setkat s vertikálními nářezovými stroji v menších obchodech, kde jsou v obsluze zastoupeny především ženy. Vertikální koncept nářezových stroje ulehčuje obsluze nakládání veklých kusů krájené suroviny na pojezdový stůl. Není ovšem vyjímkou, kdy do stejného provozu je pořizován gravitační nážezový stroj.
|
|
Nářezové stroje gravitační AutomecNářezové stroje s označením Automec jsou vybaveny speciálním řezným stolem NETTUNO, který umožňuje dokonalé uchycení uzenin, sýrů, zeleniny a syrového masa. Modely Automec jsou vybaveny automatickým pojezdem, který umožňuje automatické krájení upevněné suroviny bez nutnosti manuálního posuvu pojezdového stolu obsluhou. Nářezový stroj, tak automaticky krájí bez nutnosti zásahu obsluhy v průběhu krájení. Modely jsou dodávány jednorychlostní nebo v provedení V.V. s variabilní regulací otáček. Takto je vybavena modelová řada nářezových strojů PALLADIO AUTOMEC. |
|
Nářezové stroje gravitační AutomaticaNářezové stroje s označením Automatica jsou vybaveny speciálním řezým stolem NETTUNO, který umožňuje dokonalé uchycení uzenin, sýrů, zeleniny a syrového masa. Modely Automec jsou vybaveny speciálním ovládacím panelem: Modely automatica: |
|
Nářezový stroj gravitační na chlebaModel MIRRA 250 C STAC je určen pro krájení chleba. Speciální deflektor zajišťuje snadné krájení chleba a zabraňuje lámání krajíců při odpadávání od krájejícího nože. |
|
Mlýnky na masoNěkolik modelových řad mlýnků na maso je jednou z nosných výrobních programů značky Sirman. Z hlediska velikosti a výkonu značka nabízí modely do malých provozů až po modely do středně velkých a velkých provozů. Modely mlýnků na maso se liší velikostí průměru mlecí hlavy, která je od průměru 70 mm (TC 12); 82 mm (TC 22); 98 mm (TC 32) až po 130 mm (TC 42), dále složením mlecí hlavy enterprice, 1/2 unger a unger total. Dalším specifikem mlýnků na maso Sirman jsou mlýnky s chlazenou mlecí hlavou označované jako ICE. |
|
Škrabky na bramboryVariabilní modelová řada škrabek na brambory umožňuje jejich umístění do malých provozů v případě modelu PPJ 6 až po vetší provozy v případě modelu PPJ 20 s kapacitou 20/35 kg brambor. Zařízení je v celonerezovém provedení s umístěním ovládací panelu na sloupku (vyjma modelu PPJ 6) nebo na motorovém bloku u modelů PPJ SC. |
|
SoftcookerSoftcooker je určen pro pozvolné vakuové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 60–95°C. Potraviny zpracované tímto způsobem, neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny. Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady. Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť. Více o produktu. |
|
Šokové zmrazovače a zchlazovače
|
|
Sterilizátory na nože
|